Alla inlägg den 5 maj 2008

Av cassiopeja - 5 maj 2008 23:26


idag är det måndag och vi har börjat på en ny kurs.

fostran och socialisation, jag läser ikväll de första sidorna i boken "Den kultiverade människan". spännande, I say. och detta är inte allt. idag har vi dessutom tittat film. "Hundra svenska år" med den klassiska: "Året var..."-rösten!! det är inte ofta man bjuds på sådana treats såhär en måndag. som grädde på det härliga moset har jag fått uppsöka en av mina älsklingsbutiker, akademibokhandeln. köpte två block och så var den lilla pennor, block och post-it fanatikern nöjd en stund till.
detta var en sådan dag. 


mer att säga? ja. jag har tränat (på tiden, shit man).

jag har ätit födelsedagstårta (inte alls på tiden. helt UR tiden)

jag har insett att morgondagen är härligt fullpackad.

lovely.

det blir: skola, stan m kaffe och trevligt sällskap, träning, taco och alfapet m mitt favoritpar Ida och Andreas. loovely.


till helgen kommer liza minelli.

det blir nog trevligt hoppas jag! hoho, är sugen på lite tokerier.


idag har jag faktiskt haft mest trevliga tankar i huvudet.

glad att mitt sociala liv har vaknat lite från sin dvala (även om det kunde vara praktiskt om det behagade att sprida ut sig istället för att klumpa ihop sig såhär!). glad att kursen verkar intressant. glad att jag tränat och att jag har någon enstaka kompis ändå!

hihi.


däremot en mindre trevlig reflektion.

man kan vara beredd på många saker, och det skulle jag nog sagt att jag var.

men så ändå känns det ibland som att man får en liten minispann med kallt vatten i nacken. man vet att det ska hända, och ändå är man inte riktigt beredd. en skitsak, helt klart nu, och helt klart i det stora sammanhanget.

men ändå en liten spann med kallvatten.


jag tror att det kommer ge sig med tiden, och förhoppningsvis inte orsaka mig SÅ många fler otrevliga reflektioner av samma slag. MEN, man kan aldrig veta. så jag får försöka vara beredd ännu en gång.


nu ska jag soooova.

nattinatt 

Ovido - Quiz & Flashcards